Uvjeti korištenja

Home / Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Uvjeti korištenja

 

Pravne obavijesti

Sadržaji objavljeni na internet stranicama woods.com.hr, vlasništvo je domaće radinosti Nikola Štefanac . i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštivati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima, što znači da se ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način raspačavati.

Domaća radinost Nikola Štefanac, nije odgovoran za privremenu nedostupnost ili nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netočnost podataka niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. Domaća radinost Nikola Štefanac, niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internet stranica, nije odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na tim internet stranicama ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju. Domaća radinost Nikola Štefanac zadržava pravo izmjene sadržaja.

 

Uvjeti korištenja web shopa:

 

 1. Korištenje:

Pristup ovoj stranici i podatcima na njoj podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama.

 

Internetske stranice woods.com.hr mogu se koristiti za privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje. Korištenjem woods.com.hr stranice obvezujete se poštivati sljedeće Uvjete i pravila te se smatra kako ste pristali na iste.

V

 1. Radno vrijeme:

Narudžbe preko internetske stranice woods.com.hr zaprimamo od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16:00 h.

Narudžbe zaprimljene van radnog vremena, subotom, nedjeljom i praznicima biti će obrađene prvi sljedeći radni dan.

 

 1. Uvjeti kupnje:

Postupak i uvjeti kupnje i prodaje na mrežnim stranicama woods.com.he definirani su sljedećim parametrima: narudžbom, otpremom, plaćanjem, dostavom te povratom, odnosno reklamacijom robe.

Isporučitelj naručene robe je Domaća radinost Nikola Štefanac.

Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke i elektroničkim putem naruči barem jedan proizvod.

 

 1. Naručivanje robe:

Naručivanje robe može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Roba se naručuje elektroničkim odabirom određenoga proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i konačno potvrdi narudžbu.

Domaća radinost se obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama.

Ako Domaća radinost nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prema mogućnostima će kontaktirati kupca robe telefonom ili e-poštom po pitanju zamjenskoga proizvoda ili otkazivanja naručenoga proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

 

 1. Otprema robe:

Naručena roba bit će složena tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti.

 

 1. Dostava robe:

Dostava za lokacije unutar Republike Hrvatske izvan Republike Hrvatske se obračunavaju po sljedećom cjeniku Hrvatske pošte:

 

REPUBLIKA HRVATSKA

INOZEMSTVO

 

 1. Termini dostave:

Ukoliko se naručuje jedan od proizvoda za koji je potrebna personalizacija, 1-3 dana je rok za izradu personaliziranog proizvoda te slanje naručitelju na odobrenje prije samog tiskanja ili graviranja.

Ukoliko se plaćanje wrši bankovnom transakcijom, pošiljka se šalje nakon primitka uplata. Rok za isporuku narudžbe je 7-10 radnih dana prema pravilniku Hrvatske pošte.

 

 1. Povrat robe / Reklamacija:

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu pritužbu Domaća radinost Nikola Štefanac  e-poštom te dostaviti i odgovarajući račun za predmetnu robu. Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 

isporuka robe koja nije naručena,

isporuka robe koja ima vidljive greške ili oštećenja u transportu.

 

 1. Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka te njihovom korištenju:

Domaća radinost Nikola Štefanac se obvezuje da će štititi privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavješćujemo kupce o načinu njihova korištenja. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Domaća radinost Nikola Štefanac odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Domaća radinost Nikola Štefanac će prikupljati, obrađivati i čuvati osobne i identifikacijske podatke o svojim kupcima. Domaća radinost Nikola Štefanac će čuvati ove podatke u tajnosti te će ih upotrebljavati samo za vlastite potrebe, kao i za zakonski dopuštene potrebe.

 

 1. Registracija:

Da biste se naručili robe preko stranice woods.com.hr morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost podataka unesenih prilikom narudžbe. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom narudžbe, dužni ste nas odmah obavijestili o učinjenim promjenama. Narudžbom postajete kupac woods.com.hr stranic te ste suglasni s ovim Uvjetima i pravilima. Unesene podatke Domaća radinost Nikola Štefanac će upotrebljavati isključivo radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće se koristiti u druge svrhe ili biti dostupni drugim osobama na uvid.

 

 1. Sigurnost kupovine i naplate

Domaća radinost Nikola Štefanac. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Domaće radinost Nikola Štefanac i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Naplata se vrši isključivo plaćanjem prilikom preuzimanja paketa ili direktnom bankovnom transakcijom.

 

 1. Vanjske usluge:

Usluge koje Vam pruža stranica woods.com.hr ne uključuju troškove koje stvarate rabeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. Domaća radinost Nikola Štefanac nije odgovoran za telefonske troškove ili bilo koje druge troškove do kojih može doći. Molimo vas primite na znanje da sve internetske stranice upotrebljavate isključivo na vaš rizik. Domaća radinost Nikola Štefanac ne daje nikakva jamstva i nije ni u kojem obliku odgovoran i ne preuzima odgovornost za izravne i neizravne štete koje možete pretrpjeti korištenjem usluga ili u svezi s korištenjem mrežnih stranica, servisa (servera), programskih paketa (softvera) i interneta. Internet je internacionalna, nezavisna računalna mreža koju Domaća radinost Nikola Štefanac ne kontrolira ni u kojem obliku već je na nju samo vezan te zbog toga ne može jamčiti dostupnost servisa (servera) koje izravno ne kontrolira.

 

 1. Intelektualno vlasništvo:

Svi sadržaji objavljeni na ovim internetskim stranicama woods.com.hr kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, sličice, audio i video zapisi, digitalni sadržaji, programski paketi (softver) i ostali nenavedeni sadržaji objavljeni na ovim stranicama, vlasništvo su ili Domaće Radinosti Nikola Štefanac ili trgovca ili dobavljača programskih paketa (softvera) te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva te njihova neovlaštena uporaba nije dopuštena. Ovim istovremeno pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge internetskih stranica woods.com.hr, pojedinačnih elemenata stranica, dizajna, logotipa te robne marke WOOD`S bez izričitoga pisanog odobrenja Domaće radinosti Nikola Štefanac.

 

 1. Dostupnost:

Iako vam Domaća radinost Nikola Štefanac nastoji dati najbolju moguću ponudu usluga, Domaća radinost Nikola Štefanac ne može jamčiti da će usluge na internetskim stranicama woods.com.hr odgovarati vašim potrebama. Domaća radinost Nikola Štefanac također ne može jamčiti da će usluga biti bez pogrešaka. Ako dođe do pogreške, molimo vas da je prijavite na e-poštu: woods.com.hr@gmail.com kako bismo je otklonili na najbrži mogući način. Pristup na stranicu woods.com.hr ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

 

 1. Ostale Internet stranice:

Stranica woods.com.hr uključuje poveznice na druge internetske stranice, a materijali su na tim stranicama izvan kontrole Domaće radinosti Nikola Štefanac i stoga nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.

 

 1. Cijena:

Prema cijenama po kojima ste naručili artikle bit će vam izrađen račun. Ako je cijena obračunata za neki artikl veća od cijene prikazane prilikom narudžbe, artikl možete vratiti i dobit ćete povrat sredstava. Domaća radinost Nikola Štefanac. jamči cijene 3 DANA od trenutka narudžbe.

 

 1. Potvrda narudžbe:

Obavijest o potvrdi narudžbe primit ćete e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje o kupljenim proizvodima, količinama, cijenama i uvjetima dostave. Također ćemo vas obavijestiti o bilo kakvim promjenama stanja vaše narudžbe (promjena vrste artikla ili pakiranja koji nije u ponudi i sl.).

 

 1. Izmjene:

Molimo vas primite na znanje da Domaća radinost Nikola Štefanac. može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svim svojim internetskim stranicama. Domaća radinost Nikola Štefanac. zadržava pravo na izmjenu ovih Uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje svih mrežnih woods.com.hr. Ako se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo vas da nam se obratite svakim radnim danom od 08.00 do 16.00 sati na e-mail: woods.com.hr@gmail.com. sa svojim primjedbama i za to se vrijeme nemojte naručivati proizvode.

 

 1. Isključenje odgovornosti:

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove internetske stranice. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih internetskih stranica ili u vezi s njima. Domaća radinost Nikola Štefanac. ne jamči da su materijali sadržani na predmetnim stranicama primjereni ili korisnički dostupni na određenim lokacijama, odnosno ne odgovara za pristup istima s teritorija država gdje je njihov sadržaj zakonom zabranjen. Smatrat će se da je pristup internetskim stranicama s navedenih lokacija poduzet samovoljno uz odgovornost korisnika prema mjerodavnom pravu. Sve informacije dostupne na internetskim stranicama isključivo su informativnog karaktera, ne smiju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećima. Informacije o pojedinim proizvodima i uslugama s ovih internetskih stranica podložne su određenim ograničenjima u vezi sa subjektima kojima takve informacije mogu biti dostupne. Informacije koje Domaća radinost Nikola Štefanac objavljuje na ovim internetskim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim Domaća radinost Nikola Štefanac. ne jamči za točnost, istinitost ili pouzdanost bilo kojih podataka pohranjenih na ovim internetskim stranicama. Domaća radinost Nikola Štefanac. ne jamči, izričito ili prešutno, uključujući jamstva u pogledu utrživosti, odnosno podobnosti za određenu svrhu, niti preuzima bilo kakvu odgovornost za potpunost ili korisnost bilo koje od izloženih informacija, sustava, proizvoda ili procesa. Informacije dostupne na internetskim stranicama ne smiju se smatrati temeljem za donošenje značajnih osobnih, financijskih ili poslovnih odluka, te ste suglasni da nas nećete smatrati odgovornima za neostvarivanje svojih očekivanja u vezi s tim. Do zakonom predviđenih ograničenja Domaća radinost Nikola Štefanac neće odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, nematerijalnu ili materijalnu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na ovim internetskim stranicama. U tom smislu predlažemo konzultacije s odgovarajućim stručnjakom koji će moći dati savjet posebno prilagođen vašoj konkretnoj situaciji.

X